top of page

Copywriting

''Make it simple. Make it memorable. 

Make it inviting to look at.

Make it fun to read.''

Tekstschrijven. Het is van de meeste ondernemers niet per se de grootste hobby. Vaak wordt het schrijven van webteksten, blogs of de copy voor social media er 'even snel tussendoor' bij gedaan. Als het al wordt gedaan. En dat is prima natuurlijk. Maar wil je écht impact maken met de uitingen van je bedrijf? Structureel on top-of-mind blijven bij je klant doordat je ze elke keer verrast met scherp geschreven nieuwsbrieven en verfrissende blogs? Then I'm your woman!

Door mijn journalistieke achtergrond en verschillende functies als social media manager en content marketeer, begrijp ik als geen ander wat het recept is voor scherpe copy. Ik geloof in de kracht van storytelling en heb vaak gezien wat het effect kan zijn wanneer je van je tekst letterlijk een verhaal maakt. 'Stop stelling, start telling'!

Klaar om je tekstuele uitdagingen uit te besteden zodat jij kan doen waar je zelf in uitblinkt? Groot gelijk! 

P1065643.jpg

Naast teksten voor websites, social media en nieuwsbrieven, kan ik er ook voor zorgen dat we met jouw organisatie de pers halen. Met jouw bedrijf in de media?

Let's go! 

In dit artikel zie je hoe ik het aan de hand van een persbericht voor elkaar kreeg met mijn zus gratis in de krant te verschijnen.  

P1065540.jpg

Zoals ik hierboven al schreef, ben ik gek op verhalen. Een boodschap komt pas echt over wanneer je goed weet in te spelen op de emotie en wanneer alles klopt. Zowel het visuele als tekstuele plaatje.

 

Benieuwd wat ik daarmee bedoel? Check deze video waarvoor ik de tekst schreef.

Wat vind je ervan?

bottom of page