top of page

De Context wie?

Romy Brouwer De Context Brouwerij

Chocolate & Mixed Nuts

Leuk dat je benieuwd bent naar wie ik ben, wat ik doe en vooral waarschijnlijk: hoe ik jou kan helpen bij het in de wereld slingeren van jouw verhaal en missie om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Een positieve impact maken en een beweging creëren, dat is wat je wil. Toch? :) 

Ik zeg altijd: dat doen we met sterke content - zowel tekstueel als visueel - die hoofd én hart raakt. En die content verspreiden we via de juiste kanalen uiteraard. Hoe dat eruitziet? Daar hoef jij je niet druk om te maken nu je mij hebt leren kennen. Samen met mijn team doe ik niets liever dan uit handen nemen waar jij al weken, maanden - of stiekem zelfs jaren? - tegenaan zit te hikken.

Mijn naam is Romy Brouwer, ben geboren en getogen in Harderwijk en sinds 2019 eigenaar van De Context Brouwerij. Na mijn opleiding Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam, heb ik een aantal jaar voor verschillende, mooie werkgevers gewerkt.

Maar, ik hou van beweging en mensen activeren en ben daardoor zelf ook altijd in beweging. Ik besloot daarom voor mezelf te starten en meerdere opdrachtgevers te ondersteunen met hun marketingcommunicatie, content creatie en social media-uitdagingen. Schrijven, de juiste woorden vinden en daarmee harten raken, vind ik het mooiste wat er is.

Zal ik jou daarbij helpen? Leuk! Dan kan jij je richten op waar jij goed in bent en energie van krijgt. 

1815f475-b221-49aa-989c-414b9de99c90.JPG
bottom of page