top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Social media marketing

Schiet bij jou de social media er altijd bij in? Of plaats je eigenlijk maar wat zonder dat daar een strategie en gedachte achter zit? Als het bedenken en creëren van knettergoede content niet jouw sterkste punt is, dan ga je ook nooit het resultaat krijgen waar je naar verlangt.

Hoe fijn zou het zijn als je dit belangrijke onderdeel van jouw business van A tot Z kan uitbesteden aan een team van experts?


Nederland telt 13,7 miljoen social media gebruikers en mensen scrollen vaker door Instagram, Facebook, TikTok en LinkedIn dan dat ze websites afstruinen. Speel hier slim op in en besteed jouw social media marketing uit. Geen gedoe maar wel resultaat omdat je altijd on top of mind bent met krachtige en aansprekende content. Heerlijk toch?

Heb je daar geen omkijken meer naar!

Klaar voor meer traffic én klanten door een betere online zichtbaarheid?

Klaar voor meer traffic én klanten door een betere online zichtbaarheid?

Zonder titel (Banner (liggend))-3.jpg

Wat anderen zeggen

2.jpg

Yvonne Karst,
eigenaar Koolhydraken

''Ik snap niet hoe Romy dat doet. Elke keer weer nieuwe, creatieve ideeën. Ze weet precies hoe ze jouw onderneming zowel tekstueel als visueel perfect onder de aandacht kan brengen bij jouw doelgroep. Ze heeft veel kennis van social media  en marketing en is daarnaast gewoon een fijn, enthousiast mens om mee te werken. Iedere ondernemer verdient een Romy in z'n leven!''

3.jpg

Hessel Rommes,
eigenaar
Total body Management

Als je het hebt over het bedenken, vormgeven en creëren van ‘engaging content,’ dan is Romy fantastische partner om mee samen te werken. Haar creatieve en innovatieve werkwijze maakt haar vooruitstrevend en daarmee in mijn ogen onderscheidend t.o.v. anderen. Romy is iemand die veel kennis deelt, assertief is en daarmee erg fijn om mee samen te werken. 

1.jpg

Suzanne Kappert,
communicatieadviseur
Gemeente Meerinzicht

''Gedreven, enthousiast en creatief. Romy heeft het allemaal in zich. Met tomeloze energie heeft Romy een (online) campagne opgezet voor een overheidsinstantie opgezet om jongeren te bereiken op het gebied van duurzaamheid. Romy weet precies wat er nodig is om deze doelgroep via social media te bereiken. Ze voert het volledig zelfstandig verder uit (video, tekst, beeldmateriaal). Met Romy erbij weet je dat het gewoon allemaal goedkomt.''

Mogen we voor jou aan de slag?

Vul hieronder je gegevens in en van welk pakket jouw hart sneller gaat kloppen.

We komen er snel bij je op terug!

Thanks voor je aanvraag!
P1065643.jpg
bottom of page